Ексклюзиви
вівторок, 12 квітня 2016 15:28

Пайєтт розповів, чого чекає від нового українського Кабміну

Пайєтт розповів, чого чекає від нового українського Кабміну
zn.ua

При формуванні нового Кабміну важлива його програма роботи. А не прізвище глави уряду. Про це заявив у Гостомелі посол США в Україні Джеффрі Пайєтт. Повідомляє "Цензор.нет".

"Сполучені Штати сподіваються побачити парламент і Кабмін повністю зацікавленими в підтримці значного прогресу, досягнутого в плані реформ. Більш важливо не "хто", а "що". Тобто, якою буде програма реформ, спрямована на підтримку імпульсу з МВФ і продовження прогресу щодо впровадження реформ для Угоди про асоціацію Україна-ЄС", - сказав Пайєтт.

Читайте також: На Яценюка вішали всіх собак, але він може залишитися у владі

Україна не отримає фінансової допомоги від МВФ, США і ЄС поки не сформує новий уряд, говорить посол. У випадку з допомогою від Сполучених Штатів мова йде не тільки про Кабмін, а й про генпрокурора, який повинен "мати підтримку і віру українського народу, Ради і громадянського суспільства", наголосив Пайєтт.

Нагадаємо, фракції "Блок Петра Порошенка" та "Народний фронт" сьогодні оголосять про створення нової коаліції. Яка висуне кандидатуру прем'єр-міністра - Володимира Гройсмана. Він уже показав БПП список свого Кабміну.

Зараз ви читаєте новину «Пайєтт розповів, чого чекає від нового українського Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути