четвер, 09 січня 2014 21:57

Спецтема: Євромайдан-2013

Організатора Автомайдану викликають на допит у справі, яку начебто закрили

Дмитра Булатова - організатора Автомайдану - знову викликають на допит у справі, яку начебто раніше закрили. Про це він повідомив на сторінці Автомайдану у Facebook, пише "Українська правда".

"Мені зателефонував слідчий з Володимирської, 15 і викликає на допит. Справу повернули з прокуратури і ніхто її не закривав", - написав Булатов.

 

Активіст розповів, що в його машину ймовірно хтось проникав. За його словами, був повністю пошкоджений замок на дверях.

 

"Намагаюсь відімкнути двері свого авто. Всередині розхитаний замок, ключ гуляє... Очевидно, що моє авто зламували", - повідомив активіст.

 

Нагадаємо, Булатова викликали на допит як свідка у справі про блокування доріг біля Кабміну. Проте, коли він прийшов до слідчого, то йому повідомили, що справу уже начебто чи закрили, чи передали у прокуратуру.

У середу активісти Автомайдану заявляли, що ДАІ веде цілеспрямовані репресії проти них, і вони готові до того, що їм у авто можуть навіть щось підкинути, аби сфабрикувати таким чином справи проти них.

Зараз ви читаєте новину «Організатора Автомайдану викликають на допит у справі, яку начебто закрили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути