субота, 07 грудня 2013 17:52

Опозиції радять подумати над ефективним планом дій, бо "це вже не смішно"

Опозиції радять подумати над ефективним планом дій, бо "це вже не смішно"
Фото: ru.tsn.ua

Опозиції варто завтра запропонувати ефективний план дій, а не той, що вона попередньо озвучила, оскільки він не несе конструктивних пропозицій.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua озвучив письменник Дмитро Капранов.

"Опозиція хоче досягти максимального тиску народної волі на владу, тим самим демонструючи силу людей", - наголосив видавець.

Окрім того, коментуючи оприлюднений опозицією план дій на Євромайдані, він сказав: "Вони назвали своїми цілями звільнення політичних в'язнів, порушення кримінальних справ проти Захарченка (голова МВС – Gazeta.ua.),  "беркутівців", які винні у побитті мирних людей. Також не забули про відставку уряду Азарова, дострокові парламентські й президентські вибори, та підписання Угоди з ЄС. Це все чудово з однієї сторони, але ця програма, нікуди не годиться, і на віче з цим виходити не можна", - додав він.

Окрім того, за його словами, "громадськість намагається  зараз довести до їхніх вельможних вух, що це не план, і навіть не смішно. Зараз збираються підписи під петицією до опозиції. Така собі культурна та громадська еліта висловлює свою думку з цього приводу".

Також, письменник висловив переконаний, що в неділю на віче опозиція збере людей, бо багато зараз обурених, проте опозиції варто терміново думати про те, як "запропонувати ефективну програму дій".

Зараз ви читаєте новину «Опозиції радять подумати над ефективним планом дій, бо "це вже не смішно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути