понеділок, 15 серпня 2011 10:27

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Опозиція використовує арешт Тимошенко у власних інтересах - експерт

Опозиція використовує арешт Тимошенко у власних інтересах - експерт

Опозиційні сили використовують арешт Юлії Тимошенко виключно у власних інтересах і їхнє об'єднання є лише ситуативним.

Таку думку висловив політолог Андрій Фармута.

"Ця подія об'єднала всі ці політичні сили лише тому, що кожна політична сила позиціонує себе опозиційною й старається максимально набрати балів на цій події, оминути яку вони не могли через її інформаційну актуальність в Україні та світі", - зазначив політолог.

"Підтвердження цього є те, що активні мітинги, підвіз людей до столиці проводить виключно партія "Батьківщина". Решта так званих опозиційних сил просто поширюють заяви в медіа, де йдеться про те, що вони обурені, але ніякої практичної допомоги "Батьківщині" вони не надають. Все це робиться для того, щоб прізвище їхнього лідера зайвий раз з'явилося в інформаційному полі", - наголосив Фармута.

Політолог переконаний, що арешт Тимошенко використовується кожним виключно для власного піару під прикриттям обуренням незаконного переслідування. "Навіть той самий регіонал Олег Калашніков, який організовує людей на підтримку арешту Тимошенко, використовує все у особистих інтересах", - додав він.

Консолідація опозиції є ситуативною і коли "запобіжний захід, враховуючи міжнародну реакцію, буде замінено, нічого нового не відбудеться, ніякого особливого об'єднання опозиції не буде, кожен буде займатися власними справами", наголосив політолог.

"Я думаю, опозиція буде "захищати" Тимошенко доти, доки буде інформаційна актуальність", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція використовує арешт Тимошенко у власних інтересах - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути