середа, 02 жовтня 2013 17:21

Опозиція під Київрадою шукала скандал — Березовець

Опозиція під Київрадою шукала скандал — Березовець
Тарас Березовець. Фото: compassinfo.blogspot.com

Опозиційні сили використовують мітинги і акції проти проведення засідань Київради з метою нагадати про своє існування українцям і ЗМІ.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Тарас Березовець.

"Це був шанс нагадати про себе. Київ задає тренд в країні. Тому все, що відбувається тут, потім копіюється в регіонах. Сьогодні опозиції важливо хоча би показати, продемонструвати киянам і всій країні, що вони не здали Київраду і готові битися", - сказав політолог.

Він зауважив, що кияни вважають місцеву владу нелегітимною, проте на подібні акції виходити не поспішають.

"Парадокс полягає в тому, що мало людей приходять на ці акції. Чому? Тому що працює недовіра до політиків. Кияни звикли найбільше до акцій. Якщо говорити відверто, в Києві почався платний майдан і таке ганебне поняття як "майданарбайтери" - люди, які за гроші виходять на політичні мітинги. Воно розповзлося і в регіони. Тому сьогодні скликати людей важко. Вони вважають, що ці акції є платними, а та частина, яка готова піти на мітинг безкоштовно, не зробить цього, бо на неї будуть думати, що вона також це робить за гроші", - зауважив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Беркутом" під Київрадою керували "регіонали" - Іллєнко

На думку Березовця, опозиція зараз намагається не втрачати жодного шансу заявити про себе у ЗМІ.

"Вони розуміють, що не варто відсиджуватись в кущах. Але й інформаційних приводів зараз немає: Рада закрита, працює в комітетах й інформаційне поле пусте. А увага медіа до Київради завжди буде високою, тому що це місце, де можна побачити скандал. Скандал, гарні картинки були забезпечені і тому туди підтягуються медіа, а під них — політики", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція під Київрадою шукала скандал — Березовець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути