вівторок, 04 грудня 2012 02:25

Опозиція не збирається вести перемовини про коаліційний уряд

Опозиція не збирається вести перемовини про коаліційний уряд
Фото: watcher.com.ua

Партій регіонів зможе утворити парламентську більшість.

Про це в ефірі телеканалу сказав голова ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

Коментуючи намагання опозиції та більшості домовитися щодо вирішення питання персонального голосування, Яценюк підкреслив, що опозиція до останнього добиватиметься дотримання народними депутатами Конституції та законів, які передбачають особисте голосування.

"Ми домагаємося другий тиждень, а точніше другий рік, одного простого і чіткого питання: виконуйте Конституцію, голосуйте особисто, і несіть особисто персональну відповідальність. Не перетворюйте Верховну Раду в цирк, який коштує платникам податків 1 мільярд гривень на рік, - наголосив політик. - Ми цього будемо добиватись, парламент буде працювати тільки тоді, коли буде виконуватись  Конституція".

Яценюк висловив переконання, що у Партії регіонів таки буде парламентська більшість. Однак він запевнив, що перемовини щодо створення коаліційного уряду не ведуться.

Він підкреслив: "Як можна сьогодні говорити про те, що цей уряд готовий над чимось працювати. Про який коаліційний уряд може вестись мова. Разом з ними грабувати країну? Ми цього не робитимемо".

Політик також наголосив, що щодо інших питань за будь-який стіл перемовин можна буде сідати тільки тоді, коли лідери опозиції Юлія Тимошенко і Юрій Луценко вийдуть з-за грат.

Нагадаємо, що 3 грудня президент Віктор Янукович підписав указ про відставку Кабінету міністрів. Спікер Володимир Литвин у свою чергу запевнив, що новий Кабмін може бути сформовано вже 13-14 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція не збирається вести перемовини про коаліційний уряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути