вівторок, 14 травня 2013 17:48

Опозиція не узгодила свої дії щодо довозу людей на "Вставай, Україно!" у Києві

Опозиція не узгодила свої дії щодо довозу людей на "Вставай, Україно!" у Києві
Фото: tvi.ua

Народні депутати-опозиціонери зі Львівщини надають різну інформацію про те чи довозитимуть  людей на фінальну акцію "Вставай, Україно!" у Київ чи ні.

"У львівських офісах трьох консолідованих сил: "Батьківщини", "Свободи" та "УДАРу", можна записатися у списки тих, хто бажає поїхати у столицю, - сказав телефоном народний депутат від "Батьківщини" Степан Кубів. - Буде проводитись централізований довіз громадян різними видами транспорту, в тому числі й особистим.

Кубів не спростував того, що довозити людей будуть і автобусами.

- Робиться це за кошти наших депутатів — як Верховної Ради, так і місцевого рівня. Не боїмося, що ДАІ заважатиме. Сьогодні проти людей піти складно. Ми, як народні депутати, докладемо усіх зусиль, щоб люди, що хочуть потрапити у Київ могли сюди потрапити.

Депутат від УДАРу Ярослав Гінка за хвилину у телефонні розмові каже, що довозити людей ніхто не буде.

"Ми не маємо фінансів на те, щоб довозити людей, - сказав він. - Кожен, хто хоче — буде добиратись власними коштами і силами. Ми не займатимемось довезенням людей".
Говорю, що щойно Кубів давав протилежну інформацію.

"Спеціально нікого везти не будемо, - виправився депутат. - Автобуси точно відпадають. Перевізників попередили, що заберуть у них ліцензії, якщо повезуть людей на Київ. Знаю, що навіть спортивні команди, які їхали на змагання, не могли потрапити у столицю. Хто має змогу, може вирушати власним ходом. Якщо у когось не буде можливості, може підсісти до наших людей, які їхатимуть своїми машинами" - зазначив депутат

Також депутат повідомив, що наразі у списку є кількість людей з трьома нулями — це як представники партії, так і рядові громадяни.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція не узгодила свої дії щодо довозу людей на "Вставай, Україно!" у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути