четвер, 02 липня 2015 10:38

"Опозиційний блок" підтримає призначення Грицака

"Опозиційний блок" підтримає призначення Грицака

"Опозиційний блок" голосувати за призначення Василя Грицака головою СБУ. Про це в інтерв'ю журнілістам у ВР сказав нардеп Михайло Папієв, передає кореспондент Gazeta.ua

За його словами, таке рішення фракція ухвалила після сьогодн 40-хвилинного спілкування із кандидатом, який прийшов до них на зустріч.

"Відчувається, що це професійна людина. Це не політичне призначення. Він володіє проблемними питаннями Донбасу. Практично рік провів там. Особисто мені сподобалася його відповідь на запитання про українських військовополонених. Він сказав таку фразу: "Це наші громадяни і я буду відстоювати їхні права в межах своїх повноважень", - зауважив Папієв.

Нагадаємо, що учора Порошенко вніс до Верховної Ради України проект постанови про призначення на посаду голови Служби безпеки України Василя Грицака. Раніше він обіймав посаду першого заступника голови СБУ та керівника Антитерористичного центру.

18 червня Верховна Рада підтримала відставку Валентина Наливайченка з посади голови СБУ.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиційний блок" підтримає призначення Грицака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути