вівторок, 12 листопада 2013 20:50

Опозиційні депутати Київради не прийдуть засідання через Тимошенко

Опозиційні депутати Київради не прийдуть засідання через Тимошенко

Народний депутат Олександр Бригинець закликає депутатів Київради бути присутніми в залі засідань під час проведення нелегітимної сесії Київради. Про це він заявив в коментарі Gazeta.ua.

"Треба, щоб опозиційні депутати були в Київраді. Тому що ніколи сесії Київради не проходили так легко і швидко, як зараз. Питання голосуються майже без обговорень. Потрібно фіксувати голосування, рахувати, скільки людей є в залі. Навіть, якщо на початок сесії їх приходить більше, то потім вони зникають, залишаючи картки іншим. Потрібно робити так, як це робиться в парламенті. Зафіксувати все на телефон, фотоапарат. Апелювати до представника прокуратури, який сидить в залі. Люди мають знати про що йдеться", - сказав він.

Бригинець також не виключив, що можливі фізичні протистояння між опозицією та провладними депутатами в сесійній залі.

Лідер фракції "Батьківщина" в Київраді Тетяна Меліхова зауважила, що опозиційні депутати Київради були б присутні там протягом всього засідання, якби не сесія Верховної Ради, де мають голосувати компромісний законопроект щодо лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Оскільки сесія Київради очікувалась у вівторок, а її призначили на середу, ми не можемо бути там цілий день. Будуть політичні сили та депутати зосереджені навколо Верховної Ради. Адже вона прийматиме доленосне рішення для України, для наших дітей і онуків. Це важливіше, ніж засідання Київради", - зазначила Меліхова.

Депутатка зауважила, що деякі депутати обов'язково прийдуть до Київради. І якщо їх пропустять, то вони потраплять в сесійну залу.

Зараз ви читаєте новину «Опозиційні депутати Київради не прийдуть засідання через Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути