пʼятниця, 06 квітня 2012 12:48

Олександр Тимошенко - Януковичу: Ви піднімались до влади на крові і трупах тисяч людей

Олександр Тимошенко - Януковичу: Ви піднімались до влади на крові і трупах тисяч людей
Олександр Тимошенко застерігає владу: за все доведеться відповідати. Фото: www.radiosvoboda.org

Олександр Тимошенко не виключає, що саме Віктор Янукович та його команда причетні до вбивства Євгена Щербаня у 1996 році.

"Події останнього часу однозначно вказують, що теперішня влада переживає агонію і передсмертні конвульсії. Два роки експерименту над українським народом призвели до тотального зубожіння та підвищення смертності населення,  повернення до періоду тотального перерозподілу 90-х років. Влада сама себе загнала у глухий кут – вихід з якого тільки один – повалення цього злочинного людиноненависницького режиму", - наголосив він.

Олександр Тимошенко впевнений, що бачачи повний провал своєї як зовнішньої так і внутрішньої політики, та прагнучи відволікти увагу українців від зростання цін, наростаючого дефолту української економіки та різкого підвищення рівня смертності серед населення, влада Януковича вдається до вибіркового правосуддя, переслідування лідерів опозиції, витягує давно забуті кримінальні факти та вбивства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" підозрюють, що ГПУ вже вибиває фальшиві свідчення у вбивці Щербаня

Чоловік екс-прем'єра висловив обурення тим, що влада зараз намагається звинуватити Тимошенко у вбивстві народного депутата Євгена Щербаня у 1996 році.

Він нагадав, що ще 3 березня 2006 року народний депутат від Партії Регіонів Юрій Болдарєв заявляв про те, що замовне вбивство донецького підприємця Євгена Щербаня і ліквідація Ахатя Брагіна організовано одними і тими ж бандитськими угрупуваннями, за якими могли стояти Янукович і його оточення.

"Наступним кроком Януковича і його злочинного оточення напередодні Святого Христового воскресіння буде звинувачення Юлії Тимошенко у змові з Понтієм Пилатом", - додав чоловік екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лазаренка можуть допитати в Україні у жовтні - Генпрокурор

"За всі злодіяння Януковичу і його катам прийдеться відповідати. А також відповісти за найбільш резонансні вбивства в 90-х - початку 2000-х років на території Донбасу та всієї України: вбивство Ахатя Брагіна, Олександра Момота, Сергія Романа, Сергія Гуцула  та ще цілого ряду керівників злочинних груп впливу; вбивство більше 5 тисяч ні в чому невинних хлопців, які були в службах теперішніх вождів України і стали свідками їх діяльності. Їх кістки і трупи до цього часу кричать з закинутих шахт Донбасу;  тисячі безневинних людей у тому числі дітей – заживо похованих у копанках, щоб хоч якось вижити; Янукович і його оточення можуть бути можливими причетними особами до вбивства колишнього Голови Нацбанку Вадима Гетьмана, який прагнув навести порядок в питаннях ведення бізнесу, а також і самого Євгена Щербаня, який був достатньо зваженим керівником і організатором і   заважав їм рватися до влади і великого бізнесу", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГПУ не виключають, що на Тимошенко можуть "повісити" вбивство Щербаня

Тимошенко також додав, що владі доведеться постати перед судом і за зраду державних інтересів України.

"Це те, що сьогодні повинен знати народ. Це те, від чого ця бандитська влада старається відвернути увагу українців, годуючи кожного дня новими справами проти Тимошенко, в які вже не вірить ніхто. Почніть з себе – ви піднімались до влади на крові і трупах тисяч людей і таким же шляхом йдете. Це вас і погубить",  - підсумував чоловік екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Тимошенко - Януковичу: Ви піднімались до влади на крові і трупах тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути