вівторок, 06 липня 2010 16:34

Охоронці Тимошенко оконфузилися з людиною Тягнибока

Охоронці Тимошенко оконфузилися з людиною Тягнибока

Голову тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Олега Сиротюка не пустили на засідання Комітету захисту України у Тернополі, на якому були присутні Юлія Тимошенко та координатор комітету захисту України Дмитро Павличко.

Про це Gazeta.ua повідомив сам Олег Сиротюк.

"Я прийшов за дорученням голови облради Олексія Петровича Кайди. Він очолює наш Комітет порятунку Нації і Держави. Але зараз у відпустці, тому не зміг бути присутнім. Але при вході стояли 30 охоронців зі списками запрошених. Я бачив у них два листки друкованого тексту. Охорона пояснила, що зустріч закрита і не пустила мене всередину", - розповів він.

Після цього, за словами Сиротюка він почав обзвонювати представників інших партій.

"Ми думали взяти участь у цьому засіданні. Адже питання стосується координації дій політичних сил і громадських організацій для протидії існуючому режиму. А виявилося, що запросили тільки тих, хто вигідний Тимошенко. Тому ми вважаємо, що ця зустріч насправді спрямована не на захист інтересів держави, а на розділення політичних сил", - зазначив він, додавши, що дізнався про тернопільське засідання комітету лише сьогодні.

"Від Павличка подзвонили Олексію Кайді. Причому, навіть не сказали, де і коли буде ця зустріч. Довелося дізнаватися зі своїх каналів. Наскільки я знаю, із акредитацією журналістів теж були проблеми. Зокрема, представника від газети обласної ради і адміністрації не акредитували", - сказав "свободівець".

Сиротюк хотів потрапити до зали через Дмитра Павличка, але його телефон не відповідав.

Зазначимо, що Олег Сиротюк є співголовою обласного Комітету порятунку Нації і Держави, який був створений ще 25 квітня. До Комітету увійшли ВО "Батьківщина", "Наша Україна", НРУ і понад 30 громадських організацій.

Зараз ви читаєте новину «Охоронці Тимошенко оконфузилися з людиною Тягнибока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути