понеділок, 19 березня 2012 20:25

Обраний від "Батьківщини" мер Запоріжжя вступає до Партії регіонів

Обраний від "Батьківщини" мер Запоріжжя вступає до Партії регіонів

Мер Запоріжжя Олександр Сін прийняв пропозицію губернатора Запорізької області Олександра Пеклушенка "подумати про приєднання до міцної та стабільної політичної команди" Партії регіонів. Сьогодні він дав офіційну відповідь на цю пропозицію через засоби масової інформації.

Як повідомляє "Запорожское время", в ході традиційної прес-конференції Сін заявив, що приймає пропозицію про спільну роботу від Пеклушенка.

"Я прийму пропозицію губернатора, оскільки нас пов'язують тривалі відносини, і я хочу допомогти йому в керівництві області. Поки Запоріжжя будуть розривати внутрішні конфлікти, ми не зможемо відстоювати спільні інтереси. Повинна бути чітка монолітна команда, яка працює не на партію, а на загальні інтереси. Прийнявши цю пропозицію, я вношу свій вклад у те, щоб у нас було єдине бачення розвитку. Команда повинна об'єднатися і працювати на благо регіону", - підкреслив мер.

Сін також зазначив, що від виконання обіцянок, даних у своїй передвиборчій кампанії, він відмовлятися не збирається.

Нагадаємо, раніше запорізький губернатор офіційно запропонував міському голові приєднатися до своєї політичної команди.

З квітня 2010 року Сін очолював Запорізьку міську організацію партії ВО "Батьківщина". 31 жовтня 2010 переміг на виборах міського голови Запоріжжя. Був висунутий в кандидати опозиційним Блоком Юлії Тимошенко. Після перемоги призупинив членство в партії "Батьківщина", оскільки "вважав правильним на посту мера представляти всю громаду, а не працювати в інтересах її частини".

Зараз ви читаєте новину «Обраний від "Батьківщини" мер Запоріжжя вступає до Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

142

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути