пʼятниця, 02 вересня 2016 09:36

Новинський порекомендував "не роззявляти рота на його бізнес"

Новинський порекомендував "не роззявляти рота на його бізнес"
Вадим Новинський

Справ щодо Новинського, за якими йому могло б бути висунуто обвинувачення, не існує. Про це написав народний депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні в ЗМІ активно поширювалося повідомлення, нібито ГПУ готує запит до Верховної Ради про зняття з мене депутатської недоторканності. Можу сказати з цього приводу наступне - мені про це нічого невідомо. Справ щодо мене, за якими мені могло б бути висунуто обвинувачення, не існує", - зазначив Вадим Новинський.

"Сьогодні я був в прокуратурі і там теж нічого подібного не звучало. На мою думку, це або прикре непорозуміння і фейкова інформація, або усвідомлене вкидання, свого роду спроба залякати, потріпати нерви, протестувати громадську думку. У будь-якому випадку це однозначно маніпуляція, і дана інформація не відповідає дійсності. Якщо ж раптом виявиться, що хтось вирішив полоскотати суспільству нерви фабрикацією кримінальних справ проти опозиції і порибалити в каламутній воді, що ж, у мене і нашої політичної сили буде достатньо аргументів, щоб надовго відбити бажання шельмувати чи роззявляти рота на чужий бізнес . І вже точно, я не буду виїжджати з країни, як би комусь цього не хотілося", - додав політик.

За словами Вадима Новинського, його візит до прокуратури не пов'язаний з новиною ЗМІ.

"Поки що це були слідчі дії, причому, не пов'язані з фейковою новиною. Мав очну ставку з Олександром Драбинком. Конфлікту з ним у мене немає. Це він хоче представити все так, ніби в мене з ним конфлікт. У ЗМІ поширювався наклеп про те, що я його побив. Не бив. Це брехня. Навіть сам Драбинко не стверджує, що я його побив. Резюмуючи, можу сказати одне: брехати і обмовляти - дуже погано. Це страшний гріх", - підсумував Вадим Новинський.

Зараз ви читаєте новину «Новинський порекомендував "не роззявляти рота на його бізнес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути