четвер, 27 листопада 2014 14:32

"Ніякої федералізації" - Порошенко передав привіт Путіну

"Ніякої федералізації" - Порошенко передав привіт Путіну
Фото: www.unn.com.ua

"Ніякої федералізації. Це палкий привіт тим, хто зі сходу і заходу просить нас федералізуватися. Можете радити, але українці проти, а ми є, нарешті, владою, яка може чути і здійснювати мрії українців". Про це сказав президент Петро Порошенко, виступаючи сьогодні з трибуни Верховної Ради. 

Він підкреслив, що українці виступають за єдність країни, за унітарну державу.

Президент нагадав, що більшість громадян нашої держави підтримують реалізацію Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, а також ідею вступу України в ЄС. А завдяки російській агресії зросла кількість прихильників вступу до НАТО.

"Протягом останнього року завдяки Росії в три-чотири рази зросла кількість прихильників вступу України до НАТО. Україна ніколи не була такою об'єднаною як зараз. Ворог поставив за мету розколоти нашу державу і стерти нас як великий український народ. Ворог прорахувався. Українська нація ствердилася на всіх теренах. Своєю участю у Вітчизняній війні 2014 року наші російськомовні співвітчизники продемонстрували, що вони люблять Україну, не менше ніж україномовні", - наголосив Порошенко.

Глава держави також зазначив, що рекордна кількість українців вважають, що українська мова повинна залишатися єдиною державною в країні.

Зараз ви читаєте новину «"Ніякої федералізації" - Порошенко передав привіт Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути