вівторок, 26 лютого 2013 20:44

Ніяких реформ не буде, бо починаються змагання за крісло президента - експерт

Ніяких реформ не буде, бо починаються змагання за крісло президента - експерт
Фото: epravda.com.ua

Президент Віктор Янукович не буде переобраний на другий термін.

Таку думку висловив економічний експерт Борис Кушнірук у ефірі "Ера-FM".

"Якщо не зробили корисного за три роки, то сподіватися, що зроблять за два наступних - це ілюзія. Ми маємо дивитися, які варіанти можливі після цього. Проблему 2015 року я розглядаю не в контексті того, піде Янукович з посади, чи ні. Я переконаний, що піде. Не знаю, в який спосіб, але для мене значно важливіше, що запропонується після нього. Тобто чи буде пакет реальних змін без жодного популізму. Якщо ті, хто прийдуть після нього, не зможуть провести реформи в дуже стислі терміни, то ми не матимемо майбутнього взагалі до 2020 року", - сказав Кушнірук.

У свою чергу, колишній виконувач обов'язків міністра фінансів Ігор Уманський запевнив, що через початок президентської виборчої кампанії реформи в Україні не відбуватимуться.

"Я думаю, що не пізніше, ніж цього літа де-факто розпочнеться президентська компанія. Безумовно, час на якісь зміни, реформи, активні дії минув. Влада не піде на непопулярні дії, непопулярні реформи, бо вже необхідно буде працювати не на країну, а на рейтинг", - зазначив Уманський.

Зараз ви читаєте новину «Ніяких реформ не буде, бо починаються змагання за крісло президента - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути