середа, 21 серпня 2013 13:53

Німеччина закликає Росію не заважати Україні інтегруватися в ЄС

Німеччина закликає Росію не заважати Україні інтегруватися в ЄС
Фото: podrobnosti.ua

Німеччина вважає, що партнери України не повинні впливати на вибір країни щодо подальшого шляху розвитку, і закликає Росію не заважати євроінтеграції.

Про це повідомляє сайт zn.ua, з посиланням на Deutsche Welle

Уряд Німеччини закликав партнерів України поважати її право на тісні взаємини з Європейським союзом і сподівається на якнайшвидше підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Так прокоментував спікер федерального уряду "торговельну війну" між Україною і Росією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія оголосила Україні холодну війну - Луценко

"Україна повинна мати можливість розвивати тісні, в тому числі і економічні, відносини, як з Росією, так і з ЄС. Це повинні визнати і партнери України", - зазначила спікер.

Серед найважливіших умов, які Україні необхідно виконати для підписання Угоди, Берлін вважає приведення виборчого законодавства до європейських стандартів, реалізація порядку денного асоціації, а також припинення практики вибіркового правосуддя.

Одним з основних "недоліків" України в Німеччині назвали арешт колишнього прем'єр-міністра Тимошенко.

Нагадаємо, з 14 серпня Федеральна митна служба Російської Федерації повністю зупинила український експорт на невизначений час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна — соціально відстала країна з хворим народом, який не відрізняє добро від зла"

Однак 21 серпня стало відомо, що Білгородська митниця продовжує працює в колишньому режимі із застосуванням додаткових процедур контролю по відношенню до українських товарів.

Раніше повідомлялося про те, що в разі підписання Києвом угоди про асоціацію з Європейським Союзом, Митний союз Росії, Білорусі та Казахстану буде змушений посилити митний режим з Україною, а також може вийти із зони вільної торгівлі з Україною

Зараз ви читаєте новину «Німеччина закликає Росію не заважати Україні інтегруватися в ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

544

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути