четвер, 16 червня 2016 17:21

"Ніколи не мав планів очолювати МОЗ" - Загорій

"Ніколи не мав планів очолювати МОЗ" - Загорій

Депутат від БПП Гліб Загорій назвав чутками інформацію про те, що його кандидатура розглядалася на посаду керівника Міністерства охорони здоров'я.

Про це повідомляє видання "Главком".

"Я втомився пояснювати ЗМІ, що ніколи не мав планів очолити МОЗ, все інше - чутки. Мені, як людині, котра вийшла з фармбізнесу, шлях в управлінці у цій галузі замовлений. Та й не тільки мені, а й іншим гравцям ринку. Це елементарний конфлікт інтересів. Мені моє ім'я дорожче", - зазначив Загорій в коментарі виданню.

Як зазначає "Главком", починаючи з 14 квітня в уряді не можуть знайти очільника Міністерства охорони здоров'я. Загалом від цієї посади вже відмовилося 15 потенційних кандидатів.

Співвласник фармацевтичної компанії "Дарниця" Гліб Загорій був обраний до Верховної Ради у 2014 році за списком Блоку Петра Порошенка, працює в Комітеті у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю.

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не мав планів очолювати МОЗ" - Загорій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути