Ексклюзиви
субота, 07 квітня 2012 18:26

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Незабаром будемо читати, що Тимошенко їла малих дітей — нардеп

Незабаром будемо читати, що Тимошенко їла малих дітей — нардеп
Володимир Бондаренко поскаржився на відсутність судової системи в Україні. Фото: glavcom.ua

У фракції БЮТ-"Батьківщина" не вірять, що Юлія Тимошенко може бути причетна до кількох убивств.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат-"бютівець" Володимир Бондаренко.

"Незабаром будемо читати зі слів Кузьміна, що Юлія Тимошенко займалась поїданням малолітніх діток, займалась канібалізмом тощо. Це влада, яка займається самозбагаченням і підминанням України", - зазначив він.

Бондаренко нагадав, що 5 квітня посадили на 3 роки екс-міністра Мінприроди Георгія Філіпчука. На його думку, влада буде робити все, щоб через свої канали оббрехати.

"Користуючись безкарністю і можливістю впливати на будь-які судові органи і прокуратуру, припише все що завгодно. А от паіньки, які ніколи нікого не били, шапок не зривали, нікого не мордували, не катували і в тюрмах не сиділи, то ті гіганти синьокрилі. Кузьмін є служакою режиму. Він хоче зайняти місце (генпрокурора — ред.) після Пшонки, тому буде робити все. Однак настане час, коли він буде думати, куди йому подітися з цієї землі за його брехню", - наголосив "бютівець".

За словами депутата, мета у влади одна — не допустити Тимошенко ні до парламентських, ні до наступних президентських виборів.

"Також хочуть в очах Європи показати, що Юлія Володимирівна — це кримінальний злочинець, а не політичний в'язень. Тобто, що вона нібито комплексно обросла злочинами з ніг до голови. Це давня відома технологія по відношенню до людей, яких засадили у в'язницю за політичними мотивами", - переконаний він.

Бондаренко зауважив, що "суспільство стає ще більше тоталітарним і керується з одного місця".

"Хто зможе боротися з цією системою, якщо суди їхні? Якщо вони самі ці суди призначають, міняють і знімають. В Україні немає судочинства. Немає відкритої інформації, подають її однобоко. Кузьміна допускають на канал, де він годинами поливає брудом, а Юлії Тимошенко не можуть видати милиці", - поскаржився нардеп.

Нагадаємо, заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що Юлію Тимошенко можуть звинуватити в причетності до вбивства донецького бізнесмена Олександра Момота і банкіра Вадима Гетьмана. Зараз її вже звинувачують у причетності до вбивства нардепа Євгена Щербаня.

Зараз ви читаєте новину «Незабаром будемо читати, що Тимошенко їла малих дітей — нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути