субота, 07 квітня 2012 10:53

Генпрокуратура порушить справу проти Турчинова?

Генпрокуратура порушить справу проти Турчинова?
Ренат Кузьмін повідомив, що екс-голова СБУ нібито незаконно дав журналісту квартиру. Фото: bagnet.org

Перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін не виключає, що проти екс-голови СБУ Олександра Турчинова може бути порушена кримінальна справа. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Інтер" увечері в п'ятницю, 6 квітня, пише "Українська правда".

"Надійшла заява одного з ветеранів спецназу про те, що він як офіцер, тривалий час десятки років намагався отримати житло. Не отримав, і таких як він сотні людей", - зазначив Кузьмін.

"Йому стало відомо, що пан Турчинов, коли був призначений головою СБУ, взяв одного журналіста до себе, призначив його главою прес-служби своєї, поставив його на чергу під номером 225, і через кілька місяців видав йому квартиру", - розповів чиновник.

"А ще через кілька місяців пішов з СБУ, разом з цим журналістом і разом з квартирою. При тому, що у журналіста вже одна квартира була... І з тих пір цей журналіст займається тільки тим, що пише статті про те, яка нехороша правоохоронна система, які всі навколо корупціонери", - уточнив перший заступник генпрокурора.

"Це питання сьогодні перевіряється, і якщо це підтвердиться, то цілком можливо, що ця ситуація буде нагадувати ситуацію з Луценком, який давав квартири своєму водієві", - підсумував він.

Як відомо, генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що ГПУ проводить перевірку діяльності Турчинова як глави СБУ 7 років тому.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура порушить справу проти Турчинова?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути