пʼятниця, 25 листопада 2011 22:51

Не можна ставити під сумнів значення Голодомору, як це робить влада - Парубій

Не можна ставити під сумнів значення Голодомору, як це робить влада - Парубій

Голодомор став невід'ємною частиною пам'яті українського народу. І довкола цього питання не слід влаштовувати дискусії та ставити його значення під сумнів.

Про це заявив народний депутат з фракції НУ-НС Андрій Парубій.

"Голодомор - абсолютно не політичне питання, це трагедія мільйонів українців. Це питання культури та моралі, вшановувати пам'ять невинно убієнних людей. Я переконаний, що політизувати це питання не слід, так само, як не потрібно влаштовувати з цього приводу дискусії, як це сьогодні дуже часто робить провладна команда. Ця команда продовжує ставити під сумнів саме значення тих подій для кожного українця", - наголосив нардеп.

На думку Парубія, сьогоднішня влада змушена приділяти увагу і вшановувати трагічні події Голодомору саме через те, що це невід'ємна частина історичної пам'яті українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "1933 рік в одній хвилині" - У Луцьку наочно відтворили жах Голодомору

"Тому і теперішня влада змушена вшановувати пам'ять про ці трагічні події. Але сказати, що влада приділяє цьому достатньо уваги, було б перебільшенням. На жаль, у владній команді залишається надто багато людей, що зневажають пам'ять тих, хто загинув у часи Голодомору", - зазначив депутат.

Як відомо, День пам'яті жертв голодомору і політичних репресій в Україні щорічно відзначається в четверту суботу листопада. У 2011 році цей день припадає на 26 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Не можна ставити під сумнів значення Голодомору, як це робить влада - Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути