четвер, 14 липня 2011 14:55

"Наша Україна": Для Партії регіонів Україна - територія для заробляння грошей

"Наша Україна": Для Партії регіонів Україна - територія для заробляння грошей

Зараз в Україні діє політичний режим, який орієнтований на максимальну експлуатацію населення з наступним вивезенням награбованого в офшори. Економічна політика нинішньої влади спрямована на зростання багатства меншості за рахунок посилення злиднів більшості.

Як повідомила прес-служба партії "Наша Україна", таку думку висловив народний депутат від НУ-НС Віктор Матчук.

Зокрема, за словами "нашоукраїнця", перше півріччя 2011 року наочно показало пріоритети економічної політики нинішньої влади. На його думку, тепер для всіх очевидно, що "для Партії регіонів Україна є лише територією для заробляння грошей".

"Відтепер можна вважати, що це — офіційна засада державної політики від "регіоналів", - заявив Матчук.

Політик наголосив, що за півтора року правління Партії регіонів українці мають неухильне падіння частки зарплати в структурі собівартості продукції.

"Податковий кодекс, що залишив поза законом малий бізнес, який можна продовжувати "доїти". Так звану пенсійну реформу, реальними наслідками якої є лише підвищення пенсійного віку та тривалості трудового стажу", - зазначив народний обранець.

У результаті, за словами Матчука, помітне неприховане бажання влади поставити на лічильник мале підприємництво та платити менше не лише працівникам, а й пенсіонерам.

"І як апофеоз досягнень режиму — угода з Республікою Кіпр про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом, що має захистити таємницю статків наших олігархів", — відзначив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна": Для Партії регіонів Україна - територія для заробляння грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути