понеділок, 31 жовтня 2016 15:00

Нас позбавляють конституційного права на безкоштовну медицину - Рабінович

Нас позбавляють конституційного права на безкоштовну медицину - Рабінович

У передачі "Суб'єктивні підсумки тижня" на каналі NewsOne Вадим Рабінович, глава партії "За життя", розкритикував плани щодо впровадження страхової медицини.

"Я вважаю, що страхова медицина – це чергова афера. Нас позбавляють конституційного права на безкоштовну медицину. Влада хоче обкласти українців ще одним податком, яким фінансуватимуть лікарів. Тобто вашому так званому сімейному лікарю вони заплатять з цього податку. А інші послуги: медичного персоналу, ліків, операції – за це ви знову сплачуватимете з власної кишені", − зазначає народний депутат.

За його словами, між страховою медициною на Заході та в нашій країні дуже велика різниця. Також Рабінович оцінив роботу міністра охорони здоров'я.

"Ось звичайна волонтерка з Майдану стала міністром. Вона задекларувала 4 мільйони доларів. Як виявилося, не така вона проста волонтерка. І вона нам розбудовує медицину: знищує "швидку допомогу", створює систему імплантування органів тощо", − говорить Рабінович.

Народний депутат вважає, що мета реформи – обкласти ще одним податком українців, аби забрати в людей останнє.

Зараз ви читаєте новину «Нас позбавляють конституційного права на безкоштовну медицину - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути