понеділок, 10 жовтня 2011 16:40

Нардепи Тимошенко завтра спробують не послухатись Кірєєва

Нардепи Тимошенко завтра спробують не послухатись Кірєєва

Організатори завтрашньої акції протесту під Печерським судом Києва запевняють, що не будуть перевіряти паспорти громадян, які прийдуть до суду, а також діятимуть згідно Конституції.

Про це, як повідомив кореспондент Gazeta.ua, під час прес-конференції заявив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, коментуючи заяву міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова про те, що опозиція перед Печерським судом нібито збирає раніше судимих людей для бійок з міліцією.

"Ми не будемо перевіряти паспорти усіх громадян, які завтра прийдуть підтримати демократію і майбутнє України. Всі, хто має відчуття відповідальності за майбутнє своєї країни, можуть завтра взяти участь в акції протесту", - відзначив Турчинов.

Крім того, відповідаючи на запитання, де саме перебуватимуть завтра народні депутати від БЮТ, яким суддя Родіон Кірєєв заборонив перебувати під час оголошення вироку Тимошенко у залі судових засідань, політик наголосив, що суддя не має права порушувати право громадян на доступ до судового процесу. "Бютівці", за словами Турчинова, будуть діяти згідно Конституції.

"На жаль, Янукович досі не зрозумів, які можливі наслідки від засудження Тимошенко. А це загрожує усій Україні міжнародною ізоляцією... Вони бояться Юлію Тимошенко більше, ніж позиції західних демократичних країн. Вони не можуть продовжити своє існування без політичних репресій, які є єдиним форматом існування нинішнього режиму", - заявив опозиціонер.

Він вважає, що чинні керівники країни планують побудувати в Україні державну модель, яка буде схожа на "тотальне гетто".

Зараз ви читаєте новину «Нардепи Тимошенко завтра спробують не послухатись Кірєєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути