неділя, 08 січня 2017 10:59

Нардеп пропонує позбавляти зрадників громадянства України

Нардеп пропонує позбавляти зрадників громадянства України

Народний депутат України Ігор Мосійчук солідарний з президентом Туреччини Ердоганом у питанні позбавлення громадянства для зрадників країни.

Про це написав у Facebook.

"Я особисто підтримую ідею позбавлення громадянства осіб, які переховуються від правосуддя, зрадили країну і виступили зі зброєю в руках проти власної Нації і Держави. Після Різдвяних свят почну обговорення та написання відповідного законопроекту з колегами-народними депутатами. Переконаний знайду підтримку серед патріотично налаштованих колег. Після ухвалення відповідного законопроекту українського громадянства позбудуться Янукович, Азаров, Захарченко, Курченко, Арбузов, Кузьмін та інші адепти минулого режиму. Очільники ДНР та ЛНР та терористи і колаборанти, які зі зброєю в руках виступили проти нашої держави та сприяли агресії РФ. Корупціонери на кшталт Оніщенка-Кадирова, Клюєва які переховуються за кордоном від українського правосуддя", - написав Мосійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Бойко 42 роки не мав громадянства

На думку депутата, позбавлення громадянства цих людей сприятиме спецконфіскації вкраденого ними у держави майна, а також відкриє шлях до автоматичної втрати цими громадянами статусів народних депутатів, ліцензій на професійну діяльність, наприклад адвокатську і унеможливить повернення цих осіб в політичне життя країни.

Президент Угорщини Янош Адер позбавив угорського громадянства 7 українців, які проживають на Закарпатті.
Зараз ви читаєте новину «Нардеп пропонує позбавляти зрадників громадянства України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути