середа, 27 березня 2013 12:15

Спецтема: Снігова пастка

Нардеп пояснив, чому Янукович не звільняє Попова

Нардеп пояснив, чому Янукович не звільняє Попова
За словами "ударівця", Попов має добровільно скласти повноваження. Фото: glavcom.ua

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов потрібен президенту Віктору Януковичу як інструмент у реалізації політичних цілей.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від УДАРу Віктор Чумак.

"Він виконує для президента інші функції та завдання. Зараз це недопущення виборів у Києві, а згодом - забезпечення президентських виборів у столиці. Ніхто тут про проблеми киян не думає. Кому вони потрібні?! Проблема влади президента турбує набагато більше", - зазначив він.

За словами депутата, звільнений заступник Попова Олександр Мазурчак - один із небагатьох чиновників, який знає зсередини механізм житлово-комунального господарства і те, як працює місто.

"Але ситуація така, що якщо навіть ще когось звільнять, то сама суть не зміниться. Бо Попов не може керувати містом. Нам його представляли висококласним господарником та професіоналом. Але проблеми Києва він не вирішив", - зауважив Чумак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нормальній країні вже давно позвільняли б цих губернаторів і "автодорівців" - експерт

"Якщо дороги погані, жодна комунальна служба не справляється зі снігом, виникають проблеми у ЖКГ, то винним є не кожен окремо взятий чиновник. Попову треба сказати: "Я не впорався із тим, аби привести місто до ладу, тому я йду і забираю свою команду, пане президенте, призначайте нового керманича". Це ж помітно не тільки по ситуації із снігом. От почали будувати Поштову площу - не вистачило коштів. Як і хто рахував, куди пішли ці гроші? Треба бути чесним і відвертим. Будь-яка нормальна людина, яка має совість, так би і вчинила. Може, у Попова совість і є, але піти йому не дають. Кажуть: "Як ми тебе поставили, так і знімемо. Сиди, поки це не зробимо", - наголосив "ударівець".

Політик нагадав, що зараз у Києві змінюють голів районних адміністрацій.

"Одних познімали, указів ще немає. Бо не можуть знайти нормальних адекватних людей на посади. Хочуть знову поставити тих, хто має прописку Луганську чи Донецьку. Але Київ же чужих не прийме. Навіщо це робити?!", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп пояснив, чому Янукович не звільняє Попова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути