четвер, 28 січня 2016 18:02

Нардеп нагадав, як Луценко долучився до розробки Конституції 2005 року

Нардеп нагадав, як Луценко долучився до розробки Конституції 2005 року

Конституція 2005 року, яку називають "Конституцією Медведчука", розроблялась спільно з керівником комуністичної партії Петром Симоненком і соціалістичної - Олександром Морозом. Один з лідерів фракції БПП Юрій Луценко, який на той час був членом Соціалістичної партії, також активно долучався до участі у створенні документу.

Про це журналістам заявив голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"У 2005 році Конституцію писали Медведчук, Симоненко, Мороз, і Юрій Віталійович, як член Соціалістичної партії, теж активно долучався до її розроблення. Не варто забувати, що було 10 років тому", - наголосив Бурбак.

Він підкреслив, що за 2 роки після Революції гідності український народ має право, гарантоване ст.5 Конституції України, висловити свою волю.

"Народ України повинен висловити важливе рішення для майбутнього і стосовно державного устрою. Друге - відношення між центром і регіонами. Третє - відносини, розподіл впливу і відповідальності між гілками влади, четверте - зовнішньополітичний курс",- сказав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп нагадав, як Луценко долучився до розробки Конституції 2005 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути