вівторок, 17 липня 2012 15:06

Спецтема: Боротьба за "мову"

Намети "регіоналів" зупинили рух на бульварі Шевченка в Черкасах
9

Фото: Наталія Писарева

Від сильного вітру на проїжджу частину бульвару Шевченка в Черкасах викотилось три намети Партії Регіонів, які стояли поряд на Соборній площі.

"Я мимо проходив, їхали машини, намети викотились прямо перед ними, - розповів очевидець подій Андрій Литвиненко. – Зразу з'явились якісь молодики, схопили два намети відтягли з дороги. А третій упав на чорну "хонду", водій вискочив, такий у шоці схопив телефон почав комусь звонити. Бігає навколо машини, махає руками. Або фару йому розбило, або краску поцарапало".

Близько двох десятків наметів Партії регіонів з'явилися на Соборні площі сьогодні зранку. У цей час там мала проводити захід Об'єднана опозиція. За останній рік це не перший випадок, коли під час акції опозиційних сил "регіонали" виставляють свої намети. Вони стоять порожні, жодної агітпродукції у них не роздається. Також там немає людей.

Зараз ви читаєте новину «Намети "регіоналів" зупинили рух на бульварі Шевченка в Черкасах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути