вівторок, 29 листопада 2011 13:02

Наливайченку не сподобалась заява Яценюка "хто не з нами, той проти нас"

Наливайченку не сподобалась заява Яценюка "хто не з нами, той проти нас"

Роботу Комітету опору диктатурі щодо формування єдиного виборчого списку опозиції треба розпочати із затвердження спільної політичної програми дій.

Як повідомила прес-служба партії "Наша Україна", про це заявив голова політради Валентин Наливайченко.

На його думку, у такий спосіб опозиція має взяти реальну відповідальність перед людьми.

"Поки цього не зроблено, ультимативні заяви "хто не з нами, той проти нас" – передчасні. Назвати себе справжньою опозицією – замало, і це добре розуміють люди. Треба сказати відверто: якщо "Фронт змін" і БЮТ планують формувати об'єднаний список опозиції в той самий спосіб, як вони голосували за новий закон про вибори, то з цього нічого доброго не вийде", – підкреслив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: "Хто не з об'єднаною опозицією, той - з Януковичем"

За його словами, для реального об'єднання опозиційних сил та формування якісної альтернативи до теперішньої влади насамперед потрібно виключити з фракції НУ-НС політичних депутатів-"тушок".

Також, на переконання нашоукраїнця, необхідно сформувати спільну політичну програму дій у теперішньому й новому парламенті та зобов'язатися її дотримуватися.

"Слід визначити конкретні механізми для захисту волевиявлення людей: координації роботи у виборчих комісіях, підготовки членів комісій та спостерігачів, визначити вимоги до узгоджених кандидатів від опозиції, визначити принципи вибору узгодженого кандидата від опозиції з-поміж претендентів", - додав Наливайченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція розпочала формування єдиного списку на вибори

"Люди хочуть від виборів не заміни шила на мило, а приходу до влади політиків, які становитимуть альтернативу до теперішнього режиму – альтернативну моральну, програмну і професійну", – резюмував нашоукраїнець.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченку не сподобалась заява Яценюка "хто не з нами, той проти нас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути