вівторок, 20 вересня 2016 18:24

Найєм розповів про орендовані квартири і майно родини

Найєм розповів про орендовані квартири і майно родини
УНІАН

Народний депутат від БПП Мустафа Найєм 17 років мешкає у зйомних квартирах і не має транспортних засобів.

Про це він написав у Facebook.

"У мене немає будь-якої нерухомості, яку б я не зазначав у декларації. Зокрема, вказані 1/5 від 61 кв. метрів квартири, у якій прописані моя прийомна мама, батько, брат і сестра. Ця квартира отримана ще до розпаду СРСР, що можна перевірити в відкритих реєстрах. Нерухомості немає також у жодної особи, чиї дані мають бути внесені в мою декларацію, зокрема сестри і брата. Також у мене є старший прийомний брат, з яким я не підтримую жодних стосунків протягом останніх 14 років. І щоб зовсім закрити цю тему, повідомляю, що до мого обрання депутатом батьки придбали ділянку землі на 10 соток, яка офіційно зареєстрована на ім'я прийомної матері", - розповів парламентарій.

За словами депутата, він 17 років мешкає в орендованих квартирах.

"У моїй останній декларації я це не вказував, оскільки на момент заповнення знімав квартиру не сам. А у грудні 2015-го тимчасово не жив у цій квартирі, а проживав в Ужгороді та Краматорську, де проводив значну частину свого часу у зв'язку із запуском патрульної поліції", - продовжив він.

Також Найєм повідомив, що раніше володів мотоциклом і планує придбати автомобіль.

"Протягом останніх 11 років я вважав за краще їздити на мотоциклах, які регулярно ламалися або їх крали. Останній мотоцикл я продав влітку 2014-го, і відтоді іншим рухомим майном не володію. Брат володіє автомобілем Dacia Logan, а в мого батька - ВАЗ 2104, 2004 року випуску. Зараз думаю про купівлю автомобіля", - написав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За квартиру Лещенка взялося ще одне відомство

Раніше у ЗМІ отримала резонанс купівля колегою Мустафи Найєма Сергієм Лещенком квартири в центрі Києва за 7,5 млн грн. Законність купівлі наразі перевіряє Національне агенство з питань запобігання корупції.

Зараз ви читаєте новину «Найєм розповів про орендовані квартири і майно родини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути