неділя, 26 червня 2016 12:02

Надія Савченко написала листа Антону Геращенку

Українська льотчиця Надія Савченко відповіла нардепу Антону Геращенку на скандальну публікацію, в якій він припускає її зв'язки з терористами так званих ЛНР-ДНР.

Листа від Надії опублікувала її сестра Віра Савченко у Фейсбук.

"Можу підказати Антону Геращенку, сайту Миротворець і всім любителям читати чужі листи, почитати листування моє і багатьох інших політвязнів у Росії на сайті РосУзник. Може, читаючи людяні, і розумні і глибокі думки людей, що переживають жах у в'язниці, ви й самі чогось навчитеся", - написала Надя Савченко у листі.

 

Нагадаємо, що напередодні Геращенко оприлюднив листування Савченко з сепаратисткою Марією Коледою та припустив, що з російського полону українка могла писати й ватажкам бойовиків.

Зауважимо, що напередодні Віра Савченко повідомила, що листування старе і вже публікувалася у пресі, але тоді великого розголосу не отримала. Сестра колишньої полонянки впевнена, що такі публікації направлені на "знищення Надії".

Зараз ви читаєте новину «Надія Савченко написала листа Антону Геращенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути