понеділок, 02 грудня 2013 18:22

Начальника київської міліції звільнили за розгін Євромайдану

Начальника київської міліції звільнили за розгін Євромайдану
Валерій Коряк. Фото: mvs.gov.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що начальник столичної міліції Валерій Коряк звільнений за силовий розгін Евромайдана 30 листопада.

Про це він сказав на зустрічі з послами іноземних держав в понеділок у Києві.

"Після подій з п'ятниці на суботу був звільнений начальник міліції, а з усіма співробітниками була проведена жорстка роз'яснювальна робота", - сказав він на зустрічі з послами іноземних держав в понеділок у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники КМДА поскаржилися журналістам на погроми в кабінетах

Нагадаємо, 1 грудня начальник ГУ МВС України В.Коряк на колегії МВС попросив главу МВС Віталія Захарченко розглянути питання відставки за власним бажанням. По закінченні колегії В.Захарченко повідомив про те , що В.Коряк тимчасово відсторонений від виконання обов'язків , до закінчення проведення службового розслідування.

У суботу Коряк заявив , що це він прийняв рішення направити "Беркут" для відтискування людей з Майдану Незалежності , однак міліція не була налаштована на агресію і він шкодує про те, що трапилося в ніч на суботу. Коряк також заявив , що готовий піти у відставку, якщо таке рішення ухвалить керівництво МВС або прокуратура: "Питання про мою відставку буде приймати або прокуратура, або МВС ... Не я особисто буду давати оцінку тим діям " .

Зараз ви читаєте новину «Начальника київської міліції звільнили за розгін Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути