неділя, 28 жовтня 2012 17:42

На Вінниччині кандидат-мажоритарник розіслав запрошення на вибори

На Вінниччині кандидат-мажоритарник розіслав запрошення на вибори
Григорій Заболотний нагадував виборцям, що треба йти голосувати. Фото: lada-fm.com.ua

Виборці округу №17  що об'єднує Тростянецький, Гайсинський, Теплицький, Бершадський райони та місто Ладижин отримали СМС із запрошенням прийти на вибори: "28 жовтня — день виборів. Не забудьте проголосувати! Ваш Григорій Заболотний". Скільки людей отримали таке повідомлення зараз невідомо. На окрузі конкурують самовисуванець   Григорій Заболотний - проректор з питань інноваційного розвитку та міжнародної діяльності Вінницького національного аграрного університету, безпартійний та самовисуванець Микола Кучер директор, ПрАТ "Зернопродукт МХП", безпартійний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Впав" сайт КВУ із онлайн-картою порушень

"Я цю есемес отримала о восьмій ранку, - розповідає Любов Шевчук з села Севиринівка Тростянецького району. - Мої подружки також казали що їх отримали, а також чоловік і діти. Я за себе не переживаю, бо свій телефон роздаю всім, а от де взяли номер чоловіка навіть цікаво, адже  в нього невелике коло знайомств.

У місті Ладижині теж розсилали запрошення на телефони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Обіцяли 500 гривень. Випити по сто грам вистачить і ще на тиждень буде на хліб" - спостерігач від опозиції

"Смс отримав близько дев'ятої ранку. В той час якраз закінчив говорити з головою виборчої комісії і вона розповідала що отримала точнісінько таке ж повідомлення, - розповідає Григорій Лобатенко з Ладижина. - Я здогадуюсь де взяли мій номер. Чотири місяці тому до мене підходили агітатори від народного депутата Анатолія Матвієнка.  Тоді не мав часу їх слухати то вони попросили мій номер ніби для звіту. Я дав. Потім про те забув. Два тижні тому на мій номер зателефонувала жінка, представилась Марією. Нагадала, що Матвієнко зняв свою кандидатуру на користь Григорія Заболотного. Попросила прийти на вибори і підтримати їхнього кандидата.

Скільки людей отримали повідомлення зараз невідомо.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині кандидат-мажоритарник розіслав запрошення на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути