пʼятниця, 10 червня 2011 12:18

На Сумщині екскаватор розчавив прапорщика на "Мерседесі"

8 червня близько 22:20 години на автодорозі Ромни-Липова Долина в районі с. Байрак Липово-Долинського району Сумської області сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

Водій трактора ЮМЗ-80 (екскаватор) місцевого підприємства "Райсільгоспкомунгосп" повертався після проведення польових робіт у смт Л. Долина і рухався з не включеними світловими приладами. Він виїжджав з правої дороги в районі повороту до с. Байрак, і не надав переваги в русі автомобілю Mercedes Benz, який рухався по головній дорозі, пише Всі Суми.com.

Несподіваний виїзд трактора призвів до зіткнення з легковиком, за кермом якого знаходився прапорщик міліції інспектор ДПС Роменської роти ДПС. З'ясовано, що він їхав після зміни в 15.00, був у цивільному одязі, без табельної вогнепальної зброї. Перебував в автомобілі один і їхав до батьків.

У результаті ДТП інспектор ДПС загинув на місці події.

Трактористу, який отримав рану лобової частини голови, різані рани лівого ліктя, медична допомога була надана без госпіталізації.

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині екскаватор розчавив прапорщика на "Мерседесі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути