четвер, 09 червня 2011 12:14

Легковик перетворився на мотлох після аварії на Рівненщині

8 червня ввечері на трасі Київ-Чоп поблизу села Жадківка Корецького району на Рівненщині автомобіль "KIA Carens" наїхав на дорожнє огородження й перевернувся. Одна людина загинула, двоє в реанімації.

"Авто рухалося в напрямку із Рівного до Києва. За кермом був 44-річний водій із Білої Церкви Київської області. Очевидно, чоловік не вибрав безпечної швидкості й не впорався з керуванням. Автомобіль наїхав на дорожнє огородження, потім вискочив на зустрічну смугу й перевернувся", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора звязків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

58-річний пасажир із села Лисянка Черкаської області через отримані під час ДТП травми помер у "швидкій" по дорозі до райлікарні. Водія та ще одного пасажира – 53-річного чоловіка із Білої Церкви Київської області, госпіталізували в реанімацію Корецької райлікарні. У них політравми та множинні переломи.

"Люди дивом залишилися живими. Їх автівку сплющило. Слідчі зараз зясовують усі обставини трагедії", - додали в обласній ДАЇ.

Зараз ви читаєте новину «Легковик перетворився на мотлох після аварії на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути