понеділок, 05 вересня 2011 09:22

На колишнього головного освітянина Львова завели кримінальну справу за фальшивий диплом

На колишнього головного освітянина Львова завели кримінальну справу за фальшивий диплом

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за фактом підробки диплома про вищу освіту колишнього начальника управління освіти Львівської міськради Володимира Огура.

Як повідомила прес-служба обласної прокуратури, перевірка встановила, що чиновник не закінчував навчання в 1998 році у Львівському держуніверситеті імені Івана Франка за спеціальністю "фінанси та кредит".

Розслідування кримінальної справи веде слідчий відділ Львівського міського управління ГУМВС у Львівській області.

Нагадаємо, що наприкінці серпня лідер фракції партії "Свобода" у Львівській міськраді Руслан Кошулинський оприлюднив інформацію про те, що диплом про вищу освіту Огури підроблений. У зв'язку з цим було призначено службове розслідування, внаслідок якого Огуру звільнили із займаної посади, а матеріали було передано до правоохоронних органів.

Після оприлюднення цієї інформації, у міській раді прийняли рішення, що будуть перевіряти, чи дійсно мають вищу освіту чиновники міської ради.

Як повідомлялося раніше, Огуру призначили начальником управління освіти в квітні. Він прийшов у мерію з приватної школи "Ерудит". Вже тоді ходили чутки, що призначення Огури пройшло з порушеннями - його кандидатуру не погоджували в обласному управлінні освіти.

Зараз ви читаєте новину «На колишнього головного освітянина Львова завели кримінальну справу за фальшивий диплом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути