четвер, 02 липня 2015 15:51

На Донбас повинні повернутися патріоти - політолог

На Донбас повинні повернутися патріоти - політолог

Вибори, які відбудуться в "ДНР" за їх власним рішення ніхто не визнає. Про це Gazeta.ua сказав політолог Олександр Кочетков, коментуючи заяву Захарченка, який анонсував місцеві вибори в "ДНР" 18 жовтня.

"Ніхто їх результатів не визнає. Це суто пропагандистський факт. Проте бойовики не погодяться на вибори за українським законодавством. Бо воно передбачає міжнародний контроль та відсутність озброєних людей, які впливають на виборчий процес.

Щоб вибори на Донбасі відбулися чесно, треба відновити там інформаційне мовлення українських теле- та радіо- каналів. Мають транслювати там не менше, ніж півроку. Зробити так, щоб на Донбас повернулися виборці-патріоти", - зауважив політолог.

Кочетков вважає, що після псевдовиборів терористи заговорять про зобов'язання України щодо окупованих територій.

"Вони скажуть, що виконали Мінські домовленості в частині виборів і відтепер Україна має забезпечувати їх усім, чого вони забажають: продовольчими товарами, газом, електрикою, грошими. А якщо цього не отримають погрожуватимуть ескалацією військового насилля", - каже експерт.

Зараз ви читаєте новину «На Донбас повинні повернутися патріоти - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути