неділя, 24 листопада 2013 02:56

На центральній площі Донецька потужно рекламують Угоду про асоціацію з ЄС
7

Лідер УНП Олександр Клименко - ліворуч, консул Німеччини у Донецькій області Детлеф Вольтер - праворуч
Фото: Фото: Тетяна Заровна

Велетенський банер, розташований на висотній будівлі за адресою вул. Постишева 127 в Донецьку транслює рекламу переваг підписання Угоди про асоціацію України та ЄС.

Реклама тезово розповідає про те, що ж дасть євроінтеграція рядовому українцеві. У тому числі - захист прав споживача, доступ до недорогих та якісних товарів, зниження повноважень контролюючих органів, контроль захисту прав людини, контроль дотримання умов підписаних угод.

Перераховує і переваги для України - зміна методик і принципів роботи контролюючих органів, контроль викидів шкідливих речовин в довкілля, спрощення сертифікації та митного контролю. Перераховує переваги для малого та середнього бізнесу - у тому числі кредити по низьких ставках.

В будівлі, на якій розташований відеоборд, знаходиться Центр досліджень європейської єдності. Місцеві жителі цю висотку називають власністю бізнесмена Олександра Клименко, який є главою УНП.

Колишній народний депутат від "Нашої України - Народної Самооборони" Олександр Клименко був обраний головою Української народної партії 5 жовтня. Ця партія приєднається до загальної акції проєвропейських сил "Ми за Європу!" на Майдані Незалежності в Києві 24 листопада.

Одночасно в столиці прибічники влади мають намір провести масову контракцію. На неї сьогодні відправили з Донецька автобуси із студентами. З чуток, за участь в мітингу проти євроінтеграції цим молодим людям обіцяна грошова винагорода в розмірі 200 грн.

Зараз ви читаєте новину «На центральній площі Донецька потужно рекламують Угоду про асоціацію з ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути