неділя, 24 листопада 2013 11:36

На акцію опозиції в парку Шевченка зібралося вже 10 тисяч людей
7

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Учасники акції опозиції збираються сьогоднішній мітинг у парку Шевченка. Станом на 11:00 тут уже зібралося близько 10 тисяч людей. Про це передає кореспондент Gazeta.ua.

Активісти партії "Свобода" зайняли весь простір перед пам'ятником Шевченка, представники "Батьківщини" розташувалися по переметру парку, а Ударівці на бульварі Шевченка.

Більшість з партійними прапорами. Дехто з пов`язанами стрічками та прапорами України та ЄС. Майбутні учасники акції поки слухають українські пісні з динаміків міні-сцени, що стоїть у парку.

"Сьогодні ми маємо вирішити долю України, бо саме народ вирішує свою долю і у народу є свої вимоги. Зняти режим Віктора Януковича, який зі своїми донецькими прихвостнями узурпував владу, але основна наша вимога підписати угоду з Євросоюзом" - каже активіст Іван Вірчьковський

О 12-00 колона учасників акції протесту має рушити до Європейської площі, де відбудеться великий мітинг

Нагадаємо, сьогодні 24 листопада, у неділю, опозиція планує вивести на центральні вулиці Києва сотні тисяч учасників. Збір мітингувальників намічений у парку Тараса Шевченка. Хода має розпочатися об 11.30 і пройти за маршрутом: вулиця Володимирська — вулиця Тараса Шевченка — Бесарабська площа — вулиця Хрещатик — Європейська площа, де буде проведено мітинг.

Зараз ви читаєте новину «На акцію опозиції в парку Шевченка зібралося вже 10 тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути