субота, 16 березня 2013 22:06

На акції "Україно, вставай" у Львові виступили проти начальника міліції
7

Фото: Фото: Леся МЕЖВА

Десяток чоловіків прийшли на віче "Україно, вставай" у Львові із лозунгами проти місцевого начальника обласної міліції 46-річного Олександра Рудяка. Раніше він очолював Полтавську міліцію. Молоді чоловіки тримають плакати "Мафію в погонах - до суду!" "БізнесМент Рудяк, залиш бізнес в спокою!" Несуть світло-зелені прапори з написом ІП. Називають себе Інтернет-партією України.

"Владу треба міняти всю докорінно. Ми виступаємо проти свавілля правоохоронних органів. Проти тиску на бізнес. Прикладів цьому дуже багато. Ось наш львівський розважальний центр "Мі100" закрили на тиждень без підстав. Сиділи там правоохоронці, не давали працювати, - говорить 36-річний Дмитро Суворов, голова міської партійної організації. - Олександр Рудяк чотири роки працював водієм кримінального авторитету з Криму Мелі, якому приписують 45 вбивств. Є заяви Геннадія Москаля та інших правоохоронців, які про це знали. Плюс Рудяк відкривав пам'ятник загиблим воїнам НКВД 30-х років в Полтавській області. Як така людина працює начальником? Він звільнює сьогодні усіх посадовців львівської міліції і наповнює міліцію своїми кадрами".

Партійці пройшли увесь марш мітингуючих від пам'ятника Івану Франку до пам'ятника Тарасу Шевченку поряд із плакатами із зображенням Степана Бандери, прапорами "Свободи". На віче стояли позаду площі біля правоохоронців, що стерегли акцію.

 

Зараз ви читаєте новину «На акції "Україно, вставай" у Львові виступили проти начальника міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути