четвер, 10 травня 2012 13:47

Спецтема: Бойкот України

МЗС подякувала "справжньому другу" Коморовському за заклик не бойкотувати Євро-2012

МЗС подякувала "справжньому другу" Коморовському за заклик не бойкотувати Євро-2012
У МЗС похвастались проведеними реформами. Фото: tsn.ua

Міністерство закордонних справ України висловлює подяку президенту Польщі Броніславу Коморовському за його заклик до європейців не бойкотувати Євро-2012 у зв'язку зі справою Юлії Тимошенко.

Про це сказано у заяві МЗС України.

"Справжній друг нашої держави, Броніслав Коморовський в черговий раз продемонстрував і глибоке розуміння всіх особливостей процесів внутрішнього розвитку України, і щиру підтримку її євроінтеграційних прагнень. Ми поділяємо заклик польського Президента щодо необхідності реформування українського законодавства в напрямі наближення його до європейських стандартів", - йдеться у повідомленні.

У відомстві наголосили, що саме тому з ініціативи президента та уряду України лише за останній місяць були ухвалені новий Кримінально-процесуальний кодекс, нова редакція Закону "Про громадські об'єднання", підготовлено зміни до Закону "Про доступ до публічної інформації". Відповідні реформи проводитимуться і надалі, підкреслили в МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА не перенесе фінал Євро-2012 з Києва до Варшави

"Ми вдячні Броніславу Коморовському за рішучу підтримку нашої позиції щодо помилковості закликів до бойкоту Євро-2012. Якісне, позбавлене штучної політизації проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в Україні та Польщі – це те, на що очікують сотні мільйонів вболівальників на всьому континенті. І ніхто не має права робити цю велику мрію заручником швидкоплинних політичних обставин", - наголошується у повідомленні.

У МЗС додали: "Своїм зверненням Президент Польщі ще раз підтвердив, що його країна є послідовним, надійним партнером і союзником України, а її громадяни та еліта чітко усвідомлюють значення демократичної, успішної, європейської України для геополітичного майбутнього всього континенту".

Зараз ви читаєте новину «МЗС подякувала "справжньому другу" Коморовському за заклик не бойкотувати Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути