середа, 27 травня 2015 15:05

Мозговий мав дати сенсаційну прес-конференцію у Москві - ЗМІ

Мозговий мав дати сенсаційну прес-конференцію у Москві - ЗМІ

Убитий командир батальйону "Призрак" планував дати сенсаційну прес-конференцію в Москві.

Про це пише "Новая газета".

"Мозговий вирішує піти стежкою Козіцина - тобто виїхати до Росї. Про це знає тільки одна людина з його оточення, як і про те, що в понеділок, 25 травня, Мозговий мав дати прес-конференцію в Москві", - пише видання.

Намагаючись реконструювати обставини смерті Мозгового, газета пише, що в день вбивства до нього несподівано навідалася його прес-секретар Ганна Асєєва.

"Її друге прізвище - Гукова, це за чоловіком, який воює з іншого боку, та ще й у батальйоні "Айдар", тож сім'я з трьома дітьми розпалася з політичних мотивів. Але вони продовжували контактувати і нібито мали бути переговори скайпом з Мозговим про можливу взаємодію... Ганна Асєєва того вечора була у вечірній сукні, нафарбована, із зачіскою. Що також свідчить про те, що її виїзд із Мозговим був екстреним", - зазначає НГ.

Видання пише, що того вечора на шляху до Луганська машина Мозгового підірвалася на фугасі, після чого її обстріляли з чотирьох точок. Водночас під обстріл потрапляє мікроавтобус, який їхав із Луганська до Алчевська (водій залишився живий, але отримав поранення), і цивільний легковий автомобіль із сімейною парою. Жінка була на останньому терміні вагітності. І вона, і чоловік - загинули", - додає газета.

Нагадаємо, що Мозгового вбили на трасі Перевальськ - Луганськ 23 травня. Невідомі підірвали вибуховий пристрій перед його машиною. Потім розстріляли авто з кулеметів. На місці загинули прес-секретар бойовика Анна Асєєва, водій, охоронці. Мозгового поховали сьогодні в Алчевську, що на Луганщині. 

Зараз ви читаєте новину «Мозговий мав дати сенсаційну прес-конференцію у Москві - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути