неділя, 04 жовтня 2009 14:58

Москаль порадив Кислинському скористатися "Вконтакті"

Москаль порадив Кислинському скористатися "Вконтакті"

Начальник кримської міліції Генадій Москаль порадив заступнику голови СБУ Андрію Кислинському зареєструватися у соціальних мережах.

"Я ось хотів Кислинському порадити. Ти б зареєструвався в Інтернеті в соціальних мережах і попросив однокурсників прийти на зустріч біля СБУ", - сказав Москаль.

"Якби я в "Контактах" з"явився і запросив моїх однокурсників прийти на зустріч, то пришли б. Ну хоч пару людей – і з Залізничного технікуму, який я закінчував, і з Академії МВС... А Андрій все ніяк не може здогадатися", - зазначив він.

"Ось і виходить, що СБУ замість того, щоб шпигунами займатися, державність захищати, Пукача шукає, зараз, напевно, Лозінського шукатимуть. Оперативно-розшукова робота – це важливо, але це не профіль спецслужб. Вони не дуже це вміють", - підкреслив глава кримського МВС.

Нагадаємо, Геннадій Москаль раніше стверджував, що заступник глави СБУ Андрій Кислинський на початку 90-х років працював сутенером на трасі "Луганськ-Антрацит".

У відповідь Кислинський подав на Москаля до суду з вимогою спростувати поширену інформацію. СБУ у свою чергу заявила, що депутат у такий спосіб намагається дискредитувати її керівництво.

У вересні вже міністр МВС Юрій Луценко натякнув, що у Кислинського фіктивний диплом про вищу освіту. У базі даних Міносвіти немає його диплома з Національного університету імені Тараса Шевченко, який Кислинський нібито закінчував.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Москаль порадив Кислинському скористатися "Вконтакті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути