пʼятниця, 10 липня 2009 10:18

Москаль готовий розповісти про сутенера- Кислинського у суді

Москаль готовий розповісти про сутенера- Кислинського у суді

"Справа про сутенерство" нинішнього замглави СБУ Андрія Кислинського може вийти на новий рівень: за повідомленням прес-центру спецслужби, заступник Наливайченка подав до суду на нардепа з "Народної Самооборони" Геннадія Москаля.

Коментуючи інформацію про можливий суд, нардеп сказав, що вже готується до процесу, хоча до цих пір не отримав ніяких повісток із цього приводу.

"І взагалі сумніваюся, що суд буде. Не на користь Кислинського виносити на широке обговорення свою біографію: вона маленька, але дуже-дуже темна", - додав Москаль, пише Сегодня.

За словами депутата, його заява грунтувалася на документах МВС, де зафіксовані приводи Кислинського. На питання - наскільки великим був бізнес нинішнього замглави СБУ в "сутенерські" часи, Москаль відповів: "Би...ді тоді були дешевими".

Нардеп не чекає, що старі справи можуть стати підставою для порушення нових, оскільки закінчився термін давності. "Мова йде про моральну відповідальності", - пояснює він. Проте додає, що управління внутрішньої безпеки СБУ повинне провести своє розслідування і до з"ясування його результатів представники спецслужби повинні утриматися від будь-яких заяв.

Джерело видання в СБУ сказало, що при підборі кадрів в спецслужбу біографії перевіряються, але, звичайно, "вже не так принципово, як в КДБ, тому мало в кого який бізнес був 15 років тому".

Тим часом Москаль повний рішучості продовжити біографічні дослідження: "За короткий термін Кислинський виріс з менеджера невідомої фірми в помічника президента України. Окремого розслідування вимагають і діяльність в благодійному фонді "Україна-3000" (ним займається Катерина Ющенко) і витрати коштів фонду".

У середу, 8 дипня, Геннадій Моськаль заявив, що Кислинський, який ще недавно працював замглави Секретаріату Президента, на початку 90-х займався сутенерством на трасі Луганськ - Антрацит, в кемпінгу Боково-Платово.

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Москаль готовий розповісти про сутенера- Кислинського у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути