пʼятниця, 13 травня 2011 12:47

Могильов вигороджує проросійські структури - Соболєв

Могильов вигороджує проросійські структури - Соболєв

Міністерство внутрішніх справ та його керівник Анатолій Могильов прикриває людей, які організували провокації 9 травня у Львові.

Про це на брифінгу у ВР сказав заступник голови фракції БЮТ Сергій Соболєв, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

Він вважає, що коріння провокацій розміщується не лише в Україні, а також в Росії. Соболєв наголосив, що виступ Могильова у парламенті стосувався виключно однієї теми - яким чином вигородити проросійські організації, які вчинили провокації у Львові.

"Хоча такі провокації були не тільки у Львові, реакція була там просто трошки інша. Міністр внутрішніх справ не може дати відповідь на запитання, на якій підставі всюди вивішувались прапори Радянського Союзу і компартії. Навіть президент побоявся підписувати відповідний закон. Ці ключові відповіді ми так і не отримали", - зауважив "бютівець".

За словами депутата, Могильов у парламенті "відкрито брехав в ефір". "Він заявив, що не було ніяких організованих груп ні від "Русского единства", ні від проросійських організацій Криму. А самі лідери цих організацій стверджують, що з Криму було направлено 20 чоловік. Вони поїхали, як приватні особи, робити провокації. З інших регіонів поїхали ще десятки людей", - додав політик.

Нагадаємо, виступаючи сьогодні у ВР під час години запитань до уряду, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що під час подій 9 травня представників "Русского единства" та "Родины" у Львові не було.

Зараз ви читаєте новину «Могильов вигороджує проросійські структури - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути