понеділок, 29 квітня 2013 15:41

Місцевому самоврядуванню в Черкасах настане кінець – "ударівці"

Місцевому самоврядуванню в Черкасах настане кінець – "ударівці"
Черкаським "ударівцям" пропонували долучитися до формування нового міськвиконкому, однак ті не погодились. Фото: kropyva.ck.ua

Після оголошення імпічменту міського голови Черкас Сергія Одарича політична партія УДАР Віталія Кличка не братиме участі у розподілі посад у міськвиконкомі. І вимагатиме призначення дострокових виборів мера у встановлений законом термін.

Про це повідомив на прес-конференції голова фракції УДАР у міській раді Костянтин Єзерський.

"Із нами обговорювалось питання щодо формування нового міськвиконкому. Але ми свідомо відмовились брати в цьому участь. Ми не хочемо бути в коаліції з "регіоналами", комуністами і "тушками", які спокусилися на запропоновані посади. Ми проти узурпації влади Партією регіонів. Якщо і надалі обов'язки міського голови буде виконувати "регіонал" Віктор Горкун, а сама міська влада буде підконтрольна губернатору Тулубу, то місцевому самоврядуванню у Черкасах настане кінець", – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПР проводить "фізичну зачистку ненадійних мерів"?

У свою чергу голова обласного осередку УДАРу Віталій Іляшенко зауважив, що ситуація у мерії подібна до тієї, яка була у Києві та Чернівцях.

"Місто потребує якнайшвидшого призначення виборів міського голови. Після того, як суд поставить крапку в питанні законності відставки мера, УДАР докладе усіх зусиль, щоб Верховна Рада якомога швидше ухвалила рішення про проведення дострокових виборів міського голови. Ми маємо власну концепцію розвитку нашого міста. Врахуємо помилки Одарича як міського голови. Запропонуємо того кандидата, який буде хорошим господарником, дбатиме про черкащан, а не про те, як набити собі кишені", – додав голова міського УДАРу Андрій Кондратенко.

Зараз ви читаєте новину «Місцевому самоврядуванню в Черкасах настане кінець – "ударівці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути