пʼятниця, 21 жовтня 2016 15:46

Міністр енергетики сумнівається в компетентності екс-члена НКРЕКП

 

Міністр енергетики і вугільної промисловості Ігор Насалик відповів на публічну критику з боку екс-члена НКРЕКП Андрія Геруса.

"Пане Андрію Герус! Я залишив на своїй сторінці Ваші прогнози блек-ауту у травні цього року, які так і залишилися Вашими страшилками, що дає Вам оцінку як фахівцю", - написав у Facebook Ігор Насалик.

"Запевняю Вас, що і опалювальний сезон 2016/2017 років ми завершимо без проблем. При нагоді, запрошую Вас на колегію в понеділок, де Ви зможете ознайомитися з енергетичним балансом держави на 2017 рік (зауважте, не у квітні поточного на 2016-й, а за два місяці до початку року). І саме цей баланс дає мені право стверджувати про зниження цін на електроенергію вперше за роки незалежності", - зазначив міністр.

Андрій Герус був членом Національної комісії з питань регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) у 2014-2015 роках.
9 жовтня Андрій Герус підтвердив інформацію, поширену ЗМІ з посиланням на виконувача обов'язків гендиректора Укренерго Всеволода Ковальчука про нібито віялові відключення електрики, що загрожують Україні. Згодом Всеволод Ковальчук спростував приписувані йому висловлювання.

21 жовтня під час "Години запитань до уряду" у Верховній Раді Ігор Насалик заявив, що генеруючі компанії та обладнання, об'єднані енергетичні системи в Україні на 100% готові до осінньо-зимового періоду.

Зараз ви читаєте новину «Міністр енергетики сумнівається в компетентності екс-члена НКРЕКП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути