вівторок, 01 грудня 2015 08:20

Мінфін оприлюднив проект Держбюджету, Москва провокує Анкару - головні новини за ніч

Мінфін оприлюднив проект Держбюджету, Москва провокує Анкару - головні новини за ніч
Фото: korrespondent.net

Gazeta.ua пропонує найцікавіші новини за минулу ніч вівторка, 1 грудня.

1. Міністерство фінансів України оприлюднило оновлений проект державного бюджету України на 2016 рік. Його опублікували на сайті Мінфіну.

2. Верховна Рада України подала апеляцію до Верховного суду України на рішення Вищого адміністративного суду України про визнання незаконним та скасування рішення парламенту про дозвіл на притягнення до відповідальності народного депутата від фракції Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

3. Нардеп від "Народного фронту", голова парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу Микола Мартиненко заявив про намір скласти депутатські повноваження, щоб довести свою непричетність до корупційних справ без застосування депутатського імунітету. Про це він заявив під час програми "Свобода слова".

4. Пряме залізничне сполучення між Києвом та Прагою з'явиться 13 грудня, після зміни європейських розкладів руху. Про це повідомив речник "Чеської залізниці" Петр Штяглавський.

5. У Москві закрили російсько-турецький науковий центр при бібліотеці іноземної літератури. В першу чергу через це страждають молоді науковці, передає Бі-Бі-Сі.

Зараз ви читаєте новину «Мінфін оприлюднив проект Держбюджету, Москва провокує Анкару - головні новини за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути