середа, 18 грудня 2013 09:14

Міліція так і не одягнула "браслет" на активістку Євромайдану

Міліція так і не одягнула "браслет" на активістку Євромайдану
Майя Москвич Фото: Facebook

Активітска з Луцька Майя Москивич, проти якої порушена кримінальна справа  за наругу над портретом президента України Віктора Януковича, так і не отримала від міліції "браслету" - засобу електроннного контролю.

Про це лучанка повідомила на своїй сторінці у мережі Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За "наругу" над портретом Януковича мешканка Луцька отримала домашній арешт

"Пройшла рівно доба з моменту коли вступила в дію Ухвала Луцького міськрайонного суду Волинської області про застосування до мене запобіжного заходу, зокрема носіння електронного засобу контролю (ЕЗК).

Сьогодні я зі своїм захисником на вимогу слідчого Пилипюка С.С. (згідно Ухвали суду – він єдиний слідчий на вимогу якого я маю з'являтися ) прибули в СУ УМВС України у Волинській області, де мені мали одягнути ЕЗК. Однак, як видно на фото, яке зроблене 3 хвилини тому в Штабі національного спротиву в Луцьку - ніякий засіб електронного контролю по відношенню до мене слідчі так і не застосували. Як виявилося – в них немає жодної !!! технічної документації на ці пристрої. Всі написи на пристроях невідомого призначення, котрі мені показували слідчі – були на іноземній мові. Слідчі не надали нам жодних доказів, що те, що вони пропонували мені одягнути на руку і є ЕЗК ! Відповідно з їхньої вини Ухвала суду і досі не виконана", - повідомила активістка.

Москвич заявила, що має право брати учать у мирних масових заходах та висловлювати на них власну думку, за виключення заходів, що проходять на Театральному майдані Луцька.

 

Зараз ви читаєте новину «Міліція так і не одягнула "браслет" на активістку Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути