понеділок, 28 липня 2014 17:52

"Ми не хочемо стати гарматним м'ясом" - бійці 24-ї бригади звернулися до Міноборони

"Ми не хочемо стати гарматним м'ясом" - бійці 24-ї бригади звернулися до Міноборони

Львівська механізована бригада української армії №24 просить вище військове керівництво країни вирішити питання з деблокування своєї частини, яка на часі заблокована на Луганщині.

Про це повідомив керівник "Правої справи" Дмитро Снєгирьов.

За його словами, цю інформацію йому передали самі військові цієї частини.

Як повідомляє Снєгирьов, військові 24-ї бригади, які базуються поблизу Довжанського, вийшли на зв'язок. За їхніми словами, ситуація в частині, яка заблокована бойовиками, залишається дуже складною. Терористи ведуть постійний обстріл "Градами", практично знищена вся важка техніка в частині.

"Про збільшення інтенсивності обстрілу говорить той факт, що 26 липня було випущено бойовиками 100 снарядів, а вже вчора, 27 липня, на територію дислокації частини влучили 250 снарядів", - пояснив Снєгирьов.

Він також наголосив, що військові 24-ої бригади "просять вище військове керівництво України вирішити питання з деблокування частини". Військові мають отримати наказ або йти на прорив задля возз'єднання зі своїми сусідами - 72-ю і 79-ю бригадами, або відходити у бік Росії.

Водночас, Снєгирьов зазначив, що військові 24-ї бригади не хотіли б відходити у бік Росії, щоб їх не звинуватили у зраді.

"Військові кажуть, що зрадниками вони не будуть, але і гарматним м'ясом бути не хочуть, коли сьогодні їхню бригаду терористи розстрілюють, як у тирі", - наголосив активіст. Як повідомлялося раніше, російські військові у Криму озброюються новою ракетною зброєю та літаками. Контингент збройних сил РФ починає укріплення свої позицій у Криму.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не хочемо стати гарматним м'ясом" - бійці 24-ї бригади звернулися до Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути