пʼятниця, 13 вересня 2013 17:33

Ми досягли критеріїв, необхідних для підписання Угоди з ЄС - Янукович

Ми досягли критеріїв, необхідних для підписання Угоди з ЄС - Янукович
Віктор Янукович. Фото: gazeta.ua

На думку президента Віктора Януковича Україна досягла критеріїв, необхідних для підписання Угоди про асоціацію.

Про це у п'ятницю 13 вересня сказав глава держави під час церемонії вручення йому вірчих грамот Надзвичайними і Повноважними послами іноземних держав в Україні, інформує офіційний сайт президента.

"Останнім часом ми разом з нашими партнерами з Європейського Союзу дійшли висновку, що Україна досягла тих критеріїв, які відповідають тому Угоди про асоціацію, яка готується до підписання в листопаді цього року у Вільнюсі", - сказав очільник держави.

На думку Януковича, такі перетворення не тільки додадуть позитивний імпульс розвитку нашої держави, а й будуть корисні країнам, з якими вона співпрацює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковича на шляху до ЄС все більше підтримують олігархи - Британський публіцист

"Ті зміни, які останнім часом відбуваються в Україні, йдуть на користь не лише Україні, а й усім партнерам у світі, з якими Україна будує двосторонні взаємовигідні відносини як суверенна держава", - сказав президент.

Янукович також зазначив, що в процесі розвитку відносин України з державами, які представляють новопризначені посли, необхідно керуватися принципами взаємоповаги.

"Найкраща мова - це мова добрих відносин, мова хороших торговельно-економічних відносин, мова гуманітарних, культурних відносин між нашими народами, і я завжди буду цьому сприяти", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Ми досягли критеріїв, необхідних для підписання Угоди з ЄС - Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути